Метални керемиди Lindab!

Описание

Твоят дом заслужава Lindab!
Покривът от метални керемиди Lindab е лек, здрав и устойчив на атмосферните условия.   
Металните керемиди Lindab съчетават в себе си визията на класическа керемида и здравината и лекотата на шведската стомана. Lindab не просто произвежда метални керемиди, а предлага на своите клиенти цялостна комплексна система за покрив, чието използване осигурява изчистена визия и гарантира дълъг живот на покрива. Системата включва керемиди, специално антикондензно фолио, позволяващо на покрива да диша, обшивки при било, стреха и около комини, уплътняващи елементи, покривна водоотвеждаща система и др. аксесоари.
Керемидите
Керемидите Lindab се произвеждат от висококачествена шведска стомана с дебелина от 0,5 мм защитена многослойно от двете страни. Получената повърхност е гладка и не задържа прах или други замърсявания, които се отмиват лесно от дъжда. Така, покривът изглежда винаги като нов.
В зависимост от вида покритие на керемидата, Lindab дава писмена гаранция със сертификат от 15 до 30 години против корозия, като Шведския опит показва, че живота на керемидите е над 50 години.
Предимства на металната керемида пред обикновените керемиди:
- Тегло 5 кг/кв.м.
- При резки температурни амплитуди не се напуква и чупи
- При градушка не се напуква и чупи
- 100 % пожароустойчивост
- Не се образуват плесени
- Лесен монтаж
- Екологичен продукт - 100 % рециклиране
Антикондензно фолио
Както подсказва и името му, антикондензното фолио се поставя под керемидата, за да предотврати навлизането на влага в подпокривното пространство. Фолиото представлява пореста мембрана, която задържа влагата, но пропуска въздух като по този начин покривът се вентилира непрекъснато.
  
Обшивки
Обшивките са неизменна част от всеки покрив. Lindab предлага на клиентите си обшивки в същия цвят като керемидата, което допринася за изчистената и красива визия.
Уплътняващи елементи и гребени
Уплътненията и гребените се поставят, за да предпазят от навлизане на прах, замърсявания, насекоми и животинки под керемидите.
Водоотвеждаща система Lindab
Покривната водоотвеждаща система на Lindab се разработва вече над 50 години. Включва над 50 елемента и също се произвежда от висококачествена шведска стомана. 
Допълнителни аксесоари
Снегозадържане и снегонарязване, вентилационни елементи, покривни прозорци и капандури и др.
Гаранция
Lindab предоставя сертификат за гаранция на продуктите против корозия, в зависимост от покритието на материала, както следва: 
Споделете

Подобни статии

Следващ
« Предишна
Предишна
Следваща »

.