Доставка на безшевни улуци

Телефон за връзка 

+359 897 49 44 49
Предлага на свойте клиенти най-новата система безшевни улуци с неограничена дължина бърз и лесен монтаж.Улуците се произвеждат по американска технология, със специална американска машина, на самия обект от рулонна ламарина. Уникална система на окачванес вътрешни скрити скоби.
Безшевните улуци са част от водосточната система на всеки един покрив. Осигуряват надеждно оттичане и са конструирани така, че да се вписват в характерните архитектурни особености на сградите. В България обикновено се използват по стандарт 5" безшевни улуци произведени от рулонна ламарина 
Улуците са съвместими с класически и битумни керемиди, метални сандвич панели и всички останали видове покривни покрития производството на улуците, тръбите и аксесоарите са сьс дебелина 0,55 мм

Всички продукти могат да бъдат изработени от поцинкована ламарина, поцинкована ламарина с полиестерно покритие.

Нашия професионален екип е специализирана и с богат опит в сферата. Ние се гордеем с нашия завършен продукт и се стремим всички от нашите клиенти са напълно доволни . 

Работим предимно Плевен, Русе, Ловеч, Троян, Севлиево, Луковит, Червен Бряг, Кнежа,  Етрополе, Априлци, Рибарица, Бяла Слатина,  Козлодуй, Свищов, Никопол, Левски, Бяла Слатина, Долна Митрополия, Гривица. 

         

                                     Kакто и в цялата страна""

0 Коментари