Монтаж на водосточни тръбиИзвършваме висококачесвен монтаж на водосточни тръби. При монтажните дейности, нашият екип от професионалисти задължително поставя нови крепежни елементи. 


Водосточните тръби са важна част от всяка сграда. Както подсказва името им, тяхната функция е да отвеждат водата от покрива и улуците. Освен, че не изглеждата добре, старите корозирали водосточни тръби повреждат фасадата на сградата и създават предпоставки за обледеняване и течове.
За монтаж на водосточни тръби, разполагаме с екип от професиналисти, които са екипирани и обучени да работят по сгради с различна конструкция и височини.Можем да ви предложим водосточни тръби, изработени от различни материали.
Тръбите, предлагани от нашата фирма, могат да бъдат с цветно покритие по ваше желание. За максимална здравина при монтажа на водосточни тръби използваме качествени крепежни елементи
Спестете вашето време и получете качествен монтаж на водосточни тръби и техните елементи, които са изработени с прецизност и е обърнато внимание и към най-малките детайли!

Ние предлагаме голямо разнообразие от водосточни тръби с различни размери и цветове са по RAL.

Не се колебайте да ни потърсите - получавате безплатна консултация на посочените телефони в секция контакти.


                                                                                                     

0 Коментари